22 Nis 2012

Pastel Yaz Renkleri ile Gelsin :)

 Şeker gibiler resmen.Yaz geldi diye haykırıyorlardı Watson raflarında ben de dayanamadım abarttım.
Alttaki üçlü yazlık seri.Cıvıl cıvıl.Mint yeşili ise her yerde gözüme iliştiğinden alınmıştır.Ellerime sürme cesaretim olur mu bilmem ama ayaklarımda deneyeceğim kesin.Çok örtücü değiller.2 kat sürmek gerekiyor.Tırnaktaki duruşlarını fotoğraflamaya fırsatım olmadı ama en kısa sürede onları da yayınlayacağım.


Eskinden ojenin modası diye bir şey yoktu sanki.Artık her sezon bir kaç rengi her marka da görür olduk.Vizon rengiyle oje modası başladı sanki.Mercan rengine de bayıldım.Biraz güneş görmüş el ve ayaklarda çok şık duracağına eminim.
















Bunlar daha kışlık sanki diğerlerinin yanında ama şu ortadaki dumanlı renk süper duruyor.Matlaştırıcıyla da parlak haliyle de çok hoşlandım.Diğerlerini bilirsiniz zaten klasik oldular.Flormar 319 gibi:)Öyle de bir klasik vardı dimi?Eskiden french,kırmızı ve parlatıcı arasında mekik dokurdum,bu renkleri hayal bile edemezdim.Ne sıkıcıymış.Şimdi cıvıl cıvıl süper.


Bu da matlaştırıcı.Oje koleksiyonunuzu bir anda ikiye katlamak için ideal.


Bir de bu var tavsiye edebileceğim.Rimmel base and top coat bir arada.İster ojenin altına sürüyorsunuz besliyor,sarartmıyor,nemlendiriyor,oje daha kolay çıkıyor-zira kırmızıyı çıkarırken tavuk boğazlamış gibi oluyor sinir oluyorum-isterseniz de en üste parlatıcı gibi sürüyorsunuz,ojeyi günlerce sabitleyip koruyor,ne kadar su ile uğraşsanız da uçlar hemen sıyrılmıyor,denenmiştir.Tek başına da kullanılabilmesi cabası.Hatta bu ürün benim için yıldızlı ürün oldu.Kullanmaya başladığım günden beri tırnaklarımı kırılmadan uzatabiliyorum.

1 yorum:

Asli dedi ki...

ilk resimdeki ojelerin renklerine bayildimm :) blogunu cok begendim canim takipteyim :) sende benim sayfama ugrarsan cok sevinirim! belki begenirsin ve takibe alirsin :)

uyuyakalanguezel.blogspot.com