9 Haz 2012

Eczanemizde.com Alışveriş Detayları


 


Eczanemizde.com alışverişim geldi hem de 2 günde.Aldıklarıma gelince,

*Pharmaton 
Kullananlar varsa bilirler acayip bir enerji kaynağı.İlk içtiğim günün gecesi kalkıp duvarları silesim geldi:)Yorgunluk,bitkinlik,halsizlik için birebir.Ders çalıştığım şu günlerde imdadıma yetişti.Bu arada eczanemizde.com'da fiyatı da inanılmaz uygun.Almadan önce siteye mutlaka göz gezdirin çünkü kargo da inanılmaz hızlı geliyor.
*Vichy Essentielles kuru ciltler için nemlendirici
Açıkçası bu kremi uygun fiyatı nedeni ile denemek istedim.Henüz yeni kullanmaya başladığımdan yorum yapmak istemiyorum ama içinde paraben yok ve şimdilik nemlendirme özelliğini vaad ettiği şekilde gerçekleştiriyor.Zaman geçsin yine izlenimlerimi yazarım.Bu arada alttaki resimde de merak edenler için içeriği mevcut.Bu fiyata denenir sonuçta vichy.Tabi her cildin reaksiyonu başka olacaktır.Deneyin görün derim.



*Ceradolin kuru ciltler için vücut losyonu
Bu losyonun bir de yüz kremi versiyonu vardı.Hatta Ayşenur
Yazıcı'nın sitesindeki yorumlarına itimat ederek almıştım ve çok memnun kaldım.Vücut losyonunu da ne zamandır istiyordum.İçeriğinde hiyalüronik asit var.Bu maddenin cilde faydalarından heryerde bahsediliyor.Hatta hiyalüronik asit içeren vitaminler mevcut.Tabi krem dışardan ilaç içerden destek.Yaz günleri güneşten sonra kullanmak uygun diye düşündüm.

Eczanemizde.com'u hızlı kargo sistemi ve problemlere karşı ilgisi sebebi ile tebrik ediyorum.Uygun fiyat ve kalite bir arada üstelik beklemeden.
Özetle şiddetle tavsiye edilir  :)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

benim bir mailime defalarca iletişimden yazmama rağmen 2 ay sonra dönülsü :((
Bu yüzden bu siteden soğudum daha doğrusu çalışanlarının ilgisiz cevaplarından..

Ama ürünlerine laf yok! :)
Güle güle kullan deneyimlerini yine bizlerle paylaşırsın umarım :)

mrv dedi ki...

çok şaşırdım şimdiye kadar tüm alışverişlerim sorunsuzdu.ürünlerle ilgili fikirlerimi paylaşacağım ancak biraz daha kullanıp emin olarak yazmak istiyorum.takipte kalmanı dilerim:)

bensu dedi ki...

kesinlikle ürünler çok güzel.. Üyenizim, bende bloguma beklerim şimdiden teşekkürler,sevgiler..

http://www.bensukaya.blogspot.com/